.:. Storstadstös

Jajamen då satt man här igen, ett helt år senare. Mycket skit har man skrivit här men jag har bestämt att inte visa det för omvärlden då det är ett ganska passerat kapitel i mitt liv =) ut med det gamla och in med det nya!

Vad som hänt då är att jag träffade en pojk pang boff och så flyttade jag till Märsta med nytt jobb inne i Stockholm =) Förutom en del störande moment a la bratvarning så trivs jag faktiskt ganska bra här. Peter och jag bor kvar i vår lilla tvåa på Södergatan men jag har stora planer på flytt *hihi* tyärr finns det ju inget att hurra för så tyvärr ser vi ut att bli kvar ett tag.

I påsk ska vi till Sälen nästan en hel vecka o då jäklar ska jag lära mig åka bräda! Lika bra att ta med skidorna me så man inte får tillbringa hela veckan på rumpan *aj*

Sen så längtar jag något enormt mycket efter sommaren, den förra är ju ett minne som man aldrig kommer glömma *lallar till patrik isaksson* så förhoppningarna finns att 3 veckor av sommaren kommer att bli så i alla fall =) har bett om semester sista 2 veckorna i Juli och första i Augusti så nu är det bara att hålla tummarna. *Motala here I come*

Helena var här för nån vecka sen och då märkte man verkligen hur mycket man saknar alla *snyft* allra mest saknar jag alla låååånga fikor vi haft på ströget ute i solen. Tänker mycket på alla mina flickor hemma och jag hoppas att ni har det bra allihopa =)

Har inte så mycket tid att skriva för jag har lunch men ville mest säga att jag lever.

*Puss o hej*